„POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI COOKIE” A SITE-ULUI MercatoMetalli.com
Informații furnizate de MercatoMetalli.com în temeiul și în sensul articolului 14 din Reg. UE 679/2016

1. INTRODUCERE
În conformitate cu Reg. UE 679/2016, oferim prin prezenta informațiile necesare cu privire la scopurile și modalitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal celor care consultă paginile site-ului site-ului MercatoMetalli.com, în calitate de operator de date.
Aceste informatii se considera valabile doar pentru acest site web MercatoMetalli.com si nu si pentru alte site-uri care pot fi consultate prin link-uri publicate pe acest site; pe aceste site-uri terțe, operatorul de date nu este considerat responsabil în niciun fel.
Utilizatorii sunt informați că găzduirea acestui site web este asigurată de societatea Siteground Italia Srl, cu sediul social în Via Agnello, 8 din Milano (MI), CF/număr TVA 09659420963, ale cărei servere care găzduiesc site-ul sunt situate în Olanda.

2. TIPURI DE DATE PRELUCRATE

Date de navigare
În ceea ce privește doar aspectele de natură tehnică și protocoalele, dorim să vă informăm că:
Sistemele informatice și procedurile software utilizate pentru operarea acestui site web pot dobândi, în timpul funcționării lor normale, unele date cu caracter personal a căror transmitere este implicită în utilizarea protocoalelor de comunicare pe Internet.
Este vorba de informații care nu sunt colectate pentru a fi asociate cu părțile interesate identificate, dar care prin însăși natura lor ar putea, prin prelucrare și asociere cu date deținute de terți, să permită identificarea Utilizatorilor.
În această categorie de date sunt incluse adresele IP sau numele de domenii ale computerelor utilizate de Utilizatorii care se conectează la site, adresele URI (Uniform Resource Identifier) ​​ale resurselor solicitate, ora solicitării, metoda utilizată pentru depunerea solicitarea către server, dimensiunea fișierului obținut ca răspuns, codul numeric care indică starea răspunsului dat de server (reușit, eroare etc.) și alți parametri referitori la sistemul de operare și la mediul IT al utilizatorului.
Aceste date pot fi folosite pentru a constata orice răspundere în cazul unor ipotetice infracțiuni informatice împotriva site-ului.

Fursecuri
Cookie-urile sunt mici fișiere text care sunt trimise de pe site-ul web vizitat către dispozitivul Utilizatorului (de obicei către browser), unde sunt stocate pentru a putea recunoaște acest dispozitiv la următoarea vizită. La fiecare vizită ulterioară, de fapt, cookie-urile sunt retrimise site-ului de pe dispozitivul Utilizatorului.
Fiecare cookie conține în general: numele serverului de la care a fost trimis cookie-ul, data de expirare și o valoare, de obicei un număr unic generat aleatoriu de computer. Serverul site-ului care transferă cookie-ul folosește acest număr pentru a recunoaște Utilizatorul atunci când acesta revine să viziteze un site sau navighează de la o pagină la alta.
Cookie-urile pot fi instalate nu doar de operatorul site-ului vizitat de utilizator (first-party cookie-uri), ci și de un alt site care instalează cookie-uri prin primul site (third-party cookie-uri) și este capabil să le recunoască. . Acest lucru se întâmplă deoarece pe site-ul vizitat pot exista elemente (imagini, hărți, sunete, link-uri către pagini web din alte domenii etc.) care să se găsească pe alte servere decât cel al site-ului vizitat.
În general, cookie-urile sunt clasificate în diferite tipuri în funcție de:
A. Durata:
cookie de sesiune (temporar) șters automat când browserul este închis.
cookie persistent activ până la data expirării sau anularea acestuia de către utilizator.
B. Origine:
cookie primar trimis către browser direct de pe site-ul pe care îl vizitați.
Cookie-uri de la terți trimise browserului de pe alte site-uri și nu de pe site-ul pe care îl vizitați.
C. Scop
cookie tehnic
cookie-urile de navigare/indispensabile/performanță/proces sau securitate contribuie la funcționarea site-ului, de exemplu oferă posibilitatea de a naviga între pagini sau de a accesa zone protejate. Dacă este blocat, site-ul nu poate funcționa corect.
cookie-urile de funcționalitate/preferințe/localizare/stare sesiune vă permit să stocați informații care modifică comportamentul sau aspectul site-ului (limba preferată, dimensiunea textelor și caracterelor, zona geografică în care vă aflați). Dacă este blocată, experiența este mai puțin funcțională, dar nu este compromisă.
cookie statistic/analitic a) prima parte sau b) terță parte cu mascare IP, fără încrucișare a datelor (similar cookie-ului tehnic pentru scopuri), este folosit pentru a colecta informații și a genera statistici de utilizare a site-ului web pentru a înțelege cum interacționează vizitatorii.
cookie non-tehnic
Cookie-ul statistic/analitic terț fără mascare IP, cu încrucișarea datelor, este utilizat pentru a colecta informații, a genera statistici de utilizare, cu posibila identificare și urmărire a utilizatorului site-ului, pentru a înțelege modul în care interacționează vizitatorii.
cookie-uri de profilare/reclamă/reclamă/de urmărire sau de conversie pentru selectarea reclamelor în funcție de ceea ce este relevant pentru un utilizator (reclame personalizate). Cookie-urile de profilare sunt concepute pentru a crea profiluri de utilizator și sunt folosite pentru a trimite mesaje publicitare în conformitate cu preferințele exprimate de utilizator în timpul navigării pe net.
MercatoMetalli.com, a implementat obligațiile stabilite prin Dispoziția Autorității pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal Identificarea procedurilor simplificate de informare și obținere a consimțământului pentru utilizarea cookie-urilor - 8 mai 2014 (Publicat în Monitorul Oficial nr. . 126 din 3 iunie 2014)”, precum și intervențiile ulterioare ale Autorității Garante pe tema „cookie-urilor”.
Mai jos sunt toate informațiile despre cookie-urile instalate prin intermediul acestui site, precum și informațiile necesare despre modul de gestionare a preferințelor Utilizatorilor cu privire la acestea.
MercatoMetalli.com dorește să informeze Utilizatorii că site-ul său web (MercatoMetalli.com) poate folosi următoarele tipuri de cookie-uri:
Cookie-uri tehnice primare, care nu necesită acordul Utilizatorului;
Cookie-urile analitice ale terților, similare cookie-urilor tehnice, au fost adoptate instrumente care reduc puterea de identificare a cookie-urilor (prin mascarea unor porțiuni semnificative din adresa IP) și, terțul nu intersectează informațiile colectate cu altele pe care le dispune deja.
Cookie-uri de profilare.
Concret, pe lângă cele indicate anterior, subliniem că site-ul web (MercatoMetalli.com) utilizează:
Cookie-uri tehnice primare
Aceste cookie-uri sunt necesare pentru buna funcționare a site-ului nostru: acestea sunt cookie-uri care sunt utilizate pentru a naviga sau a furniza un serviciu solicitat de Utilizator; nu sunt utilizate în alte scopuri și sunt instalate direct de către operatorul de date. Fără utilizarea acestor cookie-uri, unele operațiuni nu ar putea fi efectuate sau ar fi mai complexe și/sau mai puțin sigure. Mai jos este o scurtă descriere a cookie-urilor de acest tip utilizate de site-ul nostru:

nume
funzione
Durată
Autentificare
Managementul utilizatorilor
Până când memoria cache este goală
Odins
Gestionarea comenzilor
Până la ștergerea utilizatorului
Datele utilizatorului
Managementul utilizatorilor
Până la ștergerea utilizatorului

Cookie-uri analitice de la terți, similare cookie-urilor tehnice
Site-ul nostru web folosește cookie-uri de la terți pentru gestionarea statisticilor. În special, site-ul nostru web utilizează Google Analytics: este un serviciu de analiză web furnizat de Google Inc. ("Google") care utilizează cookie-uri care sunt stocate pe computerul Utilizatorului pentru a permite analiza statistică în formă agregată în vederea utilizării site-ului web vizitat. . Vă informăm că au fost adoptate instrumente care reduc puterea de identificare a cookie-urilor (prin mascarea unor porțiuni semnificative din adresa IP) și terțul nu traversează informațiile colectate cu altele deja disponibile. Pentru aceste cookie-uri oferim numele terților care le gestionează, precum și linkul către pagina în care Utilizatorul poate primi informații despre prelucrare și își poate exprima consimțământul. Mai jos este o scurtă descriere a cookie-urilor de acest tip, utilizate de site-ul nostru:

nume
funzione
Durată
Partea a treia
Link către Politica de confidențialitate a terților
A Renunța
Analyticsjs
Analiza tendințelor de acces la site
Continuarea
GOOGLE INC. (Google Analytics)
http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=it

Cookie di profilazione
În sfârșit, Utilizatorii sunt informați că site-ul web folosește așa-numitele cookie-uri „de profilare” exclusiv de la terți.
Cookie-urile de profilare sunt concepute pentru a crea profiluri de utilizator și sunt folosite pentru a trimite mesaje publicitare în conformitate cu preferințele exprimate de utilizator în timpul navigării pe net.
Mai jos este o listă cu așa-numitele cookie-uri „de profilare” ale terților utilizate în prezent de site-ul web, cu indicarea numelui acestora, a funcției îndeplinite de fiecare dintre ele și a duratei acestora:

nume
funzione
Durată
Partea a treia
Link către Politica de confidențialitate a terților
A Renunța
Listă de email-uri
Notificări pentru utilizatori
Până când se solicită anularea
MailChimp
https://mailchimp.com/legal/privacy/

Butoanele rețelelor sociale
Butoanele Sociale sunt butoanele de pe site care înfățișează pictogramele rețelelor sociale (de exemplu Facebook, Twitter etc...) și permit utilizatorilor care navighează să interacționeze direct cu platformele sociale cu un singur clic. Butoanele Sociale utilizate de site (MercatoMetalli.com) sunt link-uri care se referă la conturile operatorului de date de pe rețelele sociale prezentate. Prin utilizarea acestor butoane, cookie-urile de la terți nu sunt instalate prin intermediul site-ului nostru. În orice caz, sunt raportate referirile la Butoanele Rețelelor Sociale utilizate de site (MercatoMetalli.com) și link-urile unde Utilizatorul poate vizualiza informațiile de confidențialitate referitoare la gestionarea datelor de către Rețelele Sociale la care se referă butoanele.

Butonul Facebook (Facebook Inc.)
Butonul este un serviciu de interacțiune cu rețeaua socială Facebook, oferit de Facebook, Inc.
Locul prelucrării: SUA
Politica de confidențialitate: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Buton Instagram (Facebook Ireland Ltd.)
Butonul constituie un serviciu de interacțiune cu rețeaua socială Instagram, oferit de Facebook Ireland Ltd..
Locul prelucrării: Irlanda
Politica de confidențialitate: https://help.instagram.com/519522125107875

Utilizator Instagram (LinkedIn Corporation)
Butonul este un serviciu de interacțiune cu rețeaua socială Instagram, oferit de LinkedIn Corporation.
Locul prelucrării: Irlanda
https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Widget Google Maps (Google Inc.)
Widgetul Google Maps oferă hărți interactive personalizabile care sunt incluse în paginile web ale site-urilor care utilizează acest serviciu. Site-ul MercatoMetalli.com încorporează Widget-ul Google Maps pentru a permite Utilizatorului să vizualizeze locația pe harta sediului. Acest serviciu poate presupune instalarea de cookie-uri, inclusiv de profilare, de către Google (terț). Cu toate acestea, nicio informație nu este partajată de site-ul MercatoMetalli.com, unde este încorporat Widgetul.
Locul prelucrării: SUA
Politica de confidențialitate: https://www.google.it/intl/it/policies/privacy/

În general, dincolo de tipul de cookie-uri utilizate de acest site web, dorim să informăm Utilizatorii că, pe lângă garanțiile prevăzute de legislația în vigoare, sunt disponibile orice opțiuni de navigare fără cookie-uri, cum ar fi, de exemplu:
Blocarea cookie-urilor de la terți: cookie-urile de la terți nu sunt în general esențiale pentru navigare, așa că este posibil să le respingeți implicit, prin funcții specifice ale browserului dumneavoastră.
Activați opțiunea Do Not Track: opțiunea Do Not Track este prezentă în majoritatea browserelor de ultimă generație. Site-urile web concepute pentru a respecta această opțiune, atunci când sunt activate, ar trebui să înceteze automat colectarea anumitor date de navigare. După cum am menționat însă, nu toate site-urile web sunt configurate pentru a respecta această opțiune (discreționară).
Activați modul „navigare anonimă”: folosind această funcție este posibil să navigați fără a lăsa urmă în browser a datelor de navigare. Site-urile nu își vor aminti Utilizatorul, paginile care sunt vizitate nu vor fi stocate în istoric și noile cookie-uri vor fi șterse. Funcția de navigare anonimă nu garantează însă anonimatul pe Internet, deoarece servește doar pentru a nu păstra datele de navigare în browser, în timp ce datele dumneavoastră de navigare vor rămâne în continuare disponibile pentru administratorii site-urilor web și furnizorii de conectivitate.
Ștergeți direct cookie-urile: există funcții speciale pentru a face acest lucru în toate browserele. Trebuie reținut, însă, că noi cookie-uri sunt descărcate cu fiecare conexiune la Internet, așa că operația de ștergere ar trebui efectuată periodic. Dacă se dorește, unele browsere oferă sisteme automate pentru ștergerea periodică a cookie-urilor.
Pentru orice nevoie suplimentară de informații suplimentare cu privire la subiectul așa-numitelor „cookie”, este recomandabil să consultați următorul link: http://www.garanteprivacy.it/cookie
Mai mult, pentru a afla cum să limitați, blocați și/sau eliminați cookie-urile setate pe dispozitivul dvs., vă recomandăm să vizitați următorul link: http://www.aboutcookies.org
După cum sa menționat mai sus, Utilizatorul își poate gestiona preferințele privind cookie-urile și prin intermediul browserului său. Pentru a afla tipul și versiunea de browser pe care îl utilizați, este indicat să faceți clic pe „Ajutor” în fereastra browserului din partea de sus, din care puteți accesa toate informațiile necesare. Dacă, pe de altă parte, cunoașteți tipul și versiunea browserului dvs., trebuie doar să faceți clic pe linkul corespunzător browserului pe care îl utilizați pentru a accesa pagina de gestionare a cookie-urilor.
Microsoft Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/block-or-allow-cookies
Google Chrome
https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=it
Mozilla Firefox
http://support.mozilla.org/en-US/kb/Enabling%20and%20disabling%20cookies
Safari
http://www.apple.com/legal/privacy/
În sfârșit, pentru mai multe informații despre gestionarea cookie-urilor, vă recomandăm să vizitați următoarele pagini web: http://www.youronlinechoices.eu, http://www.allaboutcookies.org, https://tools.google.com/ dlpage / gaoptout, http://aboutads.info/choices, http://www.networkadvertising.org/choices.

Date furnizate în mod voluntar de către Utilizator.
În urma consultării acestui site, pot fi prelucrate date referitoare la persoane identificate sau identificabile. În special, se precizează că această prelucrare poate avea loc în legătură cu datele cu caracter personal furnizate în mod gratuit de către Utilizatori care își trimit informațiile către operatorul de date prin datele de contact de pe site-ul MercatoMetalli.com, precum, de exemplu, e-mailul companiei. adrese, și/sau prin completarea unor formulare specifice de colectare a informațiilor de pe site. De altfel, trimiterea facultativa, explicita si voluntara de e-mail-uri la adresele indicate pe acest site atrage dupa sine obtinerea ulterioara a adresei expeditorului, necesara in scopul de a raspunde solicitarilor, precum si a oricaror alte date personale incluse in mesaj. . Informații detaliate specifice privind prelucrarea datelor, furnizate în temeiul art. 13 din Reg. UE 679/2016, sunt raportate, din când în când, pe paginile în care există formulare de colectare a datelor vizitatorilor. Aceste informații au ca scop definirea limitelor, scopurilor și metodelor de prelucrare a fiecărui formular de colectare a datelor și fiecare vizitator își poate exprima liber consimțământul și autoriza colectarea datelor și utilizarea ulterioară.
De reținut că, în nicio secțiune a site-ului, nici pentru accesul la vreo funcționalitate a site-ului, nu se furnizează „categorii particulare de date cu caracter personal” și/sau „date cu caracter personal referitoare la condamnări și infracțiuni penale”, așa cum sunt definite. din art. 9 și 10 din Reg. UE 679/2016: în cazul în care Utilizatorul transmite în mod spontan operatorului informații de tipul menționat anterior, operatorul va prelucra aceste date cu respectarea legislației în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal (Reg. UE 679). /2016) și în limita a ceea ce este strict necesar în raport cu solicitările exprimate de Utilizatorul în cauză.
În general, în ceea ce privește datele furnizate în mod voluntar de către Utilizator, dorim să informăm Utilizatorii că Reg. UE 679/2016 și Decretul Legislativ 196/2003 ca ​​compatibile prevăd protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. . Conform acestei legislații, acest tratament se va baza pe principiile corectitudinii, legalității și transparenței, protejându-vă confidențialitatea și drepturile dumneavoastră.
În conformitate cu articolul 14 mai sus menționat din Reg. UE 679/2016 și cu Decretul legislativ 196/2003 ca ​​fiind compatibile, vă oferim, prin urmare, următoarele informații:
a) Prelucrarea pe care o poate efectua Operatorul de date va fi efectuată printr-un proces automat și/sau colectare de documentație pe hârtie
b) Utilizatorul este liber să furnizeze propriile informații prin transmiterea acestora către operatorul de date prin datele de contact de pe site-ul MercatoMetalli.com și/sau prin completarea unor formulare specifice de colectare a informațiilor de pe site; în acest din urmă caz, nefurnizarea unor date ar putea, în funcție de caz, să facă imposibilă desfășurarea activităților solicitate de Utilizator (de exemplu, vezi „câmpurile obligatorii” marcate cu << * >> la formularele interne de colectare a informațiilor ).
c) datele personale ale Utilizatorului vor fi prelucrate de persoane anume desemnate de către operatorul de date ca procesatori de date și/sau de către oricine care acționează sub autoritatea sa și care are acces la datele cu caracter personal; acești subiecti vor prelucra datele dumneavoastră numai dacă este necesar în raport cu scopurile furnizării și numai în contextul îndeplinirii sarcinilor care le sunt atribuite de către operatorul de date, angajându-se să prelucreze numai datele necesare îndeplinirii acestor sarcini și să efectuează numai operațiunile necesare realizării acestora.
În plus, datele cu caracter personal pot fi dezvăluite oricăror terți numai dacă acest lucru este strict necesar pentru a furniza servicii sau informații specifice solicitate de Utilizator.
În sfârșit, trebuie menționat că operatorul de date poate apela la tehnicieni IT interni sau externi pentru întreținerea, actualizarea sau asistența ocazională, în cazul unei defecțiuni, a site-ului. Cu toate acestea, nicio dată care derivă din serviciul web nu va fi comunicată sau diseminată în afara companiei.
Comunicările de date descrise mai sus sunt strict legate de operațiunile normale ale companiei în contextul gestionării relației și sunt strict necesare scopurilor pentru care au fost furnizate datele;
c1) Operatorul de date poate transfera date cu caracter personal către o țară terță sau o organizație internațională; în aceste cazuri, Operatorul de date se obligă să efectueze prelucrarea numai în prezența garanțiilor corespunzătoare;
c2) cu respectarea Dispoziției „Măsuri și precauții prescrise operatorilor de date efectuate cu instrumente electronice în raport cu atribuțiile funcțiilor de administrator de sistem - 27 noiembrie 2008” (M. Of. nr. 300 din 24 decembrie 2008) și completărilor și modificărilor aferente, operatorul de date a desemnat anumiți „Administratori de sistem” care, în îndeplinirea funcțiilor lor, vor putea accesa, chiar și indirect, servicii sau sisteme care prelucrează sau permit prelucrarea informațiilor personale.
c3) datele nu vor fi dezvăluite altor terți, decât prin solicitarea dumneavoastră, în prealabil, a acordului dumneavoastră expres.
Datele dumneavoastră personale nu vor fi difuzate.
d) Datele vor fi păstrate pe durata necesară realizării scopurilor pentru care au fost furnizate datele; Datele vor fi stocate într-o formă care să permită identificarea persoanei interesate pe o perioadă de timp care nu o depășește pe cea necesară scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate ulterior, după care, dacă nu este confirmată expres de către persoana interesată, va să fie șterse, cu excepția transformării lor în formă anonimă.
e) Datele personale furnizate nu vor fi prelucrate în vederea desfășurării unui proces decizional automatizat (așa-numita profilare).
f) În cazul în care datele cu caracter personal furnizate trebuie prelucrate în alte scopuri decât cele indicate mai sus, Operatorul de date vă va furniza informații cu privire la acest scop diferit și orice alte informații relevante.
Operatorul de date, ținând cont de stadiul tehnicii și de costurile de implementare precum și de natura, sfera, contextul și scopurile prelucrării atât la stabilirea mijloacelor de prelucrare, cât și la momentul prelucrării în sine (cd analiza riscului - responsabilitate). ), a pus în aplicare măsuri tehnice și organizatorice adecvate, vizând implementarea efectivă a principiilor de protecție a datelor și integrarea garanțiilor necesare în prelucrare pentru a îndeplini cerințele Reg. UE 679/2016 și a proteja drepturile părții interesate.
Datele vor fi prelucrate folosind metode și instrumente adecvate pentru garantarea securității (art. 24, 25 și 32 Reg. UE 679/2016) și se vor desfășura printr-un proces automatizat și prin mijloace neautomatizate (arhive pe hârtie), către care toate vor fi aplicate măsurile tehnice și organizatorice care vizează garantarea unui nivel de securitate adecvat riscului, astfel încât să se asigure în mod permanent, confidențialitatea, integritatea, disponibilitatea și rezistența acestora a sistemelor și serviciilor de prelucrare (cu titlu de exemplu, dar fără a se limita la: controale atât asupra „atribuirii de sarcini către subiecții însărcinați cu prelucrarea datelor, cât și asupra clasificării datelor; proceduri, dacă sunt durabile, de pseudonimizare și criptare, mecanisme de recuperare în caz de dezastru etc.).
Vă informăm că prelucrarea datelor are la bază prevederile art. 6, alin.1, lit. a) Reg. UE 679/2016, iar Utilizatorul este liber să-și furnizeze informațiile prin transmiterea acestora către operatorul de date prin datele de contact de pe site-ul MercatoMetalli.com și/sau prin completarea formularelor specifice de colectare a informațiilor de pe site; în acest din urmă caz, nefurnizarea unor date ar putea, în funcție de caz, să facă imposibilă desfășurarea activităților solicitate de Utilizator (de exemplu, vezi „câmpurile obligatorii” marcate cu << * >> la formularele interne de colectare a informațiilor ).
Operatorul de date este: Fabio Paolucci, rezident în Via Adamello din Gambettola (FC), CF PLCFBA85A09C573V, Tel: 3404210867, Mail fabio@mercatometalli.com PEC mercatometalli@pec.net
În temeiul art. 28 din REG. UE 679/2016, Operatorul de date poate folosi terți care prelucrează date în numele său și desemnați oficial de către aceștia ca procesatori de date. Lista completă și actualizată a procesatorilor de date desemnați poate fi consultată .......
În temeiul art. 29 din REG. UE 679/2016, Operatorul de date poate folosi orice persoană care acționează sub autoritatea sa și/sau managerul desemnat; aceste subiecte vor fi instruite corespunzător.
Operatorul de date nu a desemnat DPO (art. 37 REG. UE 679/2016 și WP Guidelines art. 29 din 13.12.2016), ca o figură inutilă în cadrul structurii, dat fiind că caracteristicile tratamentelor nu se încadrează în cazurile prevăzute la articolul 37 mai sus menționat.
Operatorul de date informează, de asemenea, că:
g) persoana interesată are dreptul de a solicita Operatorului să acceseze datele cu caracter personal ale acestora și să le corecteze sau să le șteargă ori să le limiteze prelucrarea sau să se opună prelucrării acestora pe lângă dreptul la portabilitatea datelor (art. 15, art. 16, art. 17, art. 18, art. 20 REG. UE 679/2016); odată cu exercitarea dreptului de acces, persoana interesată are dreptul de a obține de la titular confirmarea că prelucrarea datelor cu caracter personal care îl privesc este în curs de desfășurare, în timp ce exercitarea dreptului la portabilitate permite persoanei interesate să obțină din date. operator datele cu caracter personal într-un format structurat, în uz comun și lizibil sau transferul acestor date de la operatorul de date inițial la altul (a se vedea WP 242 din 13.12.2016);
h) persoana interesată are dreptul, în cazul în care prelucrarea se bazează pe articolul 6, alineatul 1, lit. a) sau pe articolul 9, alineatul (2), lit. a), să-și retragă consimțământul în orice moment, fără a prejudicia legalitatea prelucrarea bazată pe consimțământul dat înainte de revocare;
i) persoana interesată are dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere;
j) persoana interesată are dreptul de a lua cunoștință, de către Operatorul de date, care trebuie să facă acest lucru fără întârzieri justificate, despre o încălcare a datelor cu caracter personal susceptibilă să prezinte un risc ridicat pentru drepturile și libertățile persoanelor ( art. 34 REG UE 679/2016).
Textul integral al articolelor din REG. UE 679/2016 privind drepturile dumneavoastră (articolele de la 15 la 23 inclusiv) pot fi consultate oricând la următorul link de pe site-ul Autorității pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal:
http://194.242.234.211/documents/10160/0/Regolamento+UE+2016+679.+Con+riferimenti+ai+considerando
sau, alternativ, acestea vă vor fi furnizate de către Operatorul de date la simpla dumneavoastră cerere, prin trimiterea unei comunicări la adresele indicate mai sus.

3. MODIFICĂRI LA DOCUMENTUL „POLITICA DE CONFIDENTIALITATE și COOKIES”.
Operatorul de date își rezervă dreptul de a aduce modificări acestei Politici de confidențialitate și cookie-uri, în orice moment, informând Utilizatorii pe această pagină. Prin urmare, solicităm Utilizatorilor să consulte frecvent această pagină, luând ca referință data ultimei modificări indicată în jos.
În fața oricăror actualizări sau modificări aduse acestui document, Utilizatorii vor fi puși în măsură să înțeleagă și să evalueze modificările efectuate, prin compararea diferitelor versiuni ale informațiilor care ar fi putut apărea de-a lungul timpului, deoarece versiunile anterioare ale documentului vor fi in orice caz raman disponibile spre consultare de catre Utilizatori pe site.
În cazul neacceptarii modificărilor aduse acestei declarații de confidențialitate, Utilizatorul este obligat să înceteze utilizarea acestui site și să solicite operatorului să-și șteargă datele personale prin trimiterea unei comunicări specifice către operatorul de date, la adresele indicate mai sus.
Dacă nu se specifică altfel, această Politică de confidențialitate și cookie-uri va continua să se aplice datelor cu caracter personal colectate până în acel moment.
În cazul întrebărilor, comentariilor și solicitărilor legate de această declarație de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la următoarele adrese:

MAIL fabio@mercatometalli.com

În orice caz, invităm Utilizatorii să raporteze orice dificultăți întâmpinate în vizualizarea acestei Politici de Confidențialitate & Cookies, pentru a putea, dacă este necesar, să pregătească metode alternative de informare.

Data ultimei modificări 10/10/2018

Meniu principal

Buton Sunați acumÎNCHIS DE VACANȚĂ
PIATA METALURILOR

GRATUIT
VEDERE